Office with a view

Een fijne bijkomstigheid van online ondernemer zijn is dat ik thuis kan werken. Ik vind het namelijk erg prettig om alleen te werken. Zo kan ik mij optimaal focussen op mijn werkzaamheden en word ik niet zo snel afgeleid. Ik krijg daardoor ook vaker de vraag of ik dat niet saai en eenzaam vind zo zonder collega’s? Nou nee dus. En als ik wel wat bedrijvigheid om mij heen wil dan pak ik mijn laptop en installeer ik mij op mijn favoriete flexwerkplek in het Chassé theater bij mij om de hoek.

In 2011 pakte ik zelfs mijn laptop om een aantal maanden in een ander land te gaan werken. Op Aruba om precies te zijn. Daar lag ik bijna letterlijk met mijn laptop aan het zwembad om te werken. En om te relaxen natuurlijk 😉 Over ‘office with a view’ gesproken… Dat was pas ultiem genieten van mijn vrijheid while mixing business with pleasure!

Office with a pool view @ my Aruba apartment

 

 

Maar uiteindelijk gaat er niets boven mijn appartement in Breda. Het uitzicht in mijn kantoor tovert nog elke dag een glimlach op mijn gezicht. Het hofje is rustig en het uitzicht op de Grote Kerk vind ik nog altijd iets magisch hebben. Op het moment van schrijven is ook de lente aangebroken; de zon schijnt vaker naar binnen, op de achtergrond fluiten vogels en de bomen kleuren weer groen. Blijer kun je mij niet maken met deze werkplek!

My office with a view @ Breda