Volop vrijheid

Vrijheid is een van de belangrijkste waarden in mijn leven. Dat is altijd al zo geweest. Ik heb nooit zo de behoefte gehad om mij vast te leggen. Ik wil kunnen doen wat ik wil, wanneer ik het wil en zelf bepalen hoe ik het wil. Zowel zakelijk als privé.

Zo heb ik bijvoorbeeld een huurhuis en geen koophuis. Dat geeft mij het gevoel dat ik mij niet voor langere tijd hoef vast te leggen op één plek. Dat ik gemakkelijker ergens anders kan gaan wonen als ik dat zou willen. Maar voor nu is dat als, want voorlopig blijft mijn basis gewoon de binnenstad van Breda.

In mijn werk heb ik ook een enorme hang naar vrijheid. Daarom ben ik online ondernemer geworden. Ik ervaar volop vrijheid als Virtual Assistant. Ik kan mijn eigen tijd en werkzaamheden indelen en de locatie bepalen. Zo werk ik vaak vanuit huis, dan weer op een openbare flexwerkplek en voorheen heb ik zelfs een tijdje vanaf Aruba gewerkt.

Vrijheid is voor mij dus de verbindende factor tussen werk en privé. Doordat ik me vrij voel in mijn werk, voel ik me ook meer vrij buiten het werk. En omdat ik mijn werkweek niet helemaal vol plan, hou ik nog genoeg vrije tijd over. Dus hoe cliché het misschien ook klinkt; bij mij is alles in balans. Ik ervaar elke dag weer Volop Vrijheid en daar ben ik zeer dankbaar voor!

Volop Vrijheid

Aan het werk in het Chassé Theater in Breda; de perfecte flexwerkplek!