Referenties

Marloes is als VA een zeer waardevolle kracht voor mij. Ze helpt me met het inplannen van afspraken, het uitzoeken van bepaalde zaken en met het beantwoorden van een deel van mijn e-mails.

Door de samenwerking met Marloes houd ik meer tijd over voor de dingen die ik belangrijk vind, ervaar ik minder stress en haal ik veel plezier uit mijn werk!”

Jasper Mutsaerts

maart 2018

Voormalig opdrachtgevers schreven

“Inmiddels werk ik enkele jaren en tot mijn volle tevredenheid met Marloes samen. Dagelijks krijg ik vele agendaverzoeken en documenten ter beoordeling, zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal

Marloes helpt me om niet te verdrinken in de e-mail door snel en accuraat te reageren op de afgesproken manier, en leeslijsten en takenplanners bij te houden. Ze helpt me mijn agenda te beheren en met het strikt vrijhouden van dagen waarop ik geconcentreerd wil kunnen werken aan één taak. Het is heel effectief dat Marloes hier als buffer tussen zit, zodat ik zelf niet in de verleiding kom telkens ‘ja’ te zeggen

Ook regelmatig terugkerende klusjes zoals urenadministratie, het invoeren van declaraties of het plannen van buitenlandse reizen kan ik prima aan Marloes overlaten.

We Skypen ééns per maand om de lopende zaken door te spreken, en hebben tussendoor contact per e-mail of app. Dit werkt al jaren prima.”

dr. ir. Roel Schipper | Docent-onderzoeker TU Delft

maart 2018

*****

“Marloes werkt al geruime tijd voor me als virtual assistant. Haar ondersteuning geeft mij de ruimte om echt meer focus op mijn expertise en marketing te kunnen leggen en concreet gezien bespaart ze me enorm veel waardevolle tijd.

Als Marloes eenmaal weet wat je precies wilt, dan kun je de klus in vol vertrouwen aan haar overlaten en levert ze goed werk. Marloes is een waardevol lid van mijn bedrijfsteam!”

Lianne Ebbinkhuijsen | Easy Influence

november 2010

*****

“Marloes heeft mij uitstekende ondersteuning geboden in drukke tijden op het bedrijf. Ze verricht haar werk snel en goed. Een genoegen om met haar te werken.”

Gijs Vroom | Emerce

december 2009