Over Marloes

Zakelijk

Ondersteunen en ontzorgen heeft mij altijd al in het bloed gezeten. VP.A. is dan ook geboren uit een bundeling van mijn persoonlijkheid, interesses en kwaliteiten. Die heb ik de afgelopen jaren ontwikkeld in verschillende disciplines waaronder marketing & sales, office management, administratief/secretarieel en operationeel.

Een uitgebreid cv vind je op mijn LinkedIn.

Foto Marloes van Wingerden

Privé

Vrijheid is mijn motto in het leven! En als Virtual Assistant ervaar ik die vrijheid volop. Online ondernemen kan ik immers overal want mijn werkzaamheden zijn zowel plaats- als tijdsonafhankelijk.

In mijn vrije tijd geniet ik vooral van een gezond en minimalistisch leven, een film of serie kijken of een wandeling maken door de natuur. Verder ben ik geen keukenprinses en heb ik altijd en overal muziek aan staan.

Mijn persoonlijkheid omschrijf ik als introvert, nieuwsgierig, veelzijdig, geordend en een tikkeltje ongeduldig.

Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) -> INFJ.

DiSC -> C-Stijl (geel): Consciëntieus, Nauwkeurigheid, Rationeel, Systematisch, Betrouwbaar, Analytisch.
Kolbe A Index -> Fact Finder (rood): 6, Follow Thru (blauw): 8, Quick Start (groen): 2, Implementor (geel): 4.